Wat vind ik leuk?

Ik vind veel dingen leuk. Dus kan ik wel veel krijgen, maar wat mij het meest aanspreekt is: Youtube, Gamen, Sporten en Technolgie.

Youtube: Youtube video’s maken vind ik leuk, omdat ik er altijd van heb gehouden om mensen te vermaken en sinds ik het doe kan ik het doen voor een grotere doelgroep.

Gamen: Gamen vind ik leuk omdat ik dan in een ander verhaal zit dan het normale leven. Je zit er dan echt in en je best te doen om je doel in de game te halen. Ik denk dat dat me het meest daarbij aantrekt. Gelukkig ben ik niet verslaafd dat ik altijd vast zit in dat verhaal. 🙂

Sporten: Ik weet niet waarom, maar sport trekt mij op een of ander manier naar me toe en ik daardoor me passie geworden. Ik speel op dit moment voetbal.

Technologie: Als je kijkt in mijn rapport van groep 1 of 2 zie je dat mijn juffrouw zei dat ik een passie voor technologie heb en dat klopt ook. Ik vind het gewoon leuk om te kijken hoe elektronische apparaten in elkaar zitten en het weer in elkaar te zetten, maar daardoor heb ik vroeger wel veel tablets en kapot gemaakt.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: